به راستی که انسان خوشترین لحظات را در دوران کودکی سپری می کند. انواع بازی ها در آن دوران دلچسب بود و خیلی از آنها را محال است فراموش کنیم. یکی از معروفترین بازی هایی که بدون تردید خیلی از ما آن را تجربه کردیم “مار و پله” نام دارد که این بار توسط شرکت توسعه مجازی کادوس، و استودیو بازی سازی غول آخر، در شکل و فرمی جدید برای گوشی های هوشمند و تبلت های اندرویدی شما تهیه شده است .

منبع: gamenaz.ir

محبوب کردن گیم ناز :

جستجو در سايت

بازی دخترانه باربی , بازی باربی , بازی آنلاين , بازی دخترانه , بازی باربی جدید , بازی باب اسفنجی , باربی , بازی جراحی , بازی , بازی تميزکاری , بازی دخترانه جدید , بازی مديريت , دانلود بازی , بازی لباس , بازی پزشکی , باربی بازی , بازی بن تن , بازی انلاين , بازی انلاین دخترانه , بازی لباس باربی , بازی باربی عروس , بازی آرایش , بازی طراحی لباس ,

خوش آمديد به گيم ناز

شما می توانيد با عضويت در سايت گيم ناز از امکانات بسيار زيادی مانند تالار گفتگو و بازی های گروهی استفاده کنيد.

ثبت نام   کنيد تا بتوانيد امتياز ات و رکوردی را که از هر بازی بدست می آوريد ثبت کنيد و در جدول قهرمانان سايت، يکی از عناوين طلا، نقره يا برنز را از آن خود کنيد.

با عضويت در سايت می توانيد از اتاق گفتگو استفاده کنيد و با بقيه کاربران چت کنيد. با عضويت در سايت می توانيد در جام ها به صورت رايگان ثبت نام کنيد سايت گيم ناز بر اساس رتبه بندی سايت مرجع ، با کيفيت ترين سايت بازی شناخته شده است. با عضويت در سايت می توانيد بازی های گروهی را با ديگر کاربران انجام دهيد.

نظرسنجی

آیا بازیهای فارسی شده توسط گیم ناز را می پسندید؟ ( ملاک ما نظرات شماست پس لطفا نظر خود را بیان کنید)

می پسندم

منبع: gamenaz.ir

موقعیت شما: صفحه اصلی » دانلود بازی اندروید » دانلود بازی باربی پرنسس جدید Princess Barbie

تبلیغات آفر پاوربانک

آفر ویژه پاوربانک با تخفیف عالی:تنها با قیمت 14800 تومان صاحب پاور بانک شوید.

پاوربانک وسیله ای بی نظیر و شگفت انگیزی بوده که برنده جایزه بهترین طراحی کالا و حرفه (Reddot Design Award) شده است. با پاور بانک شما هیچگاه نگران اتمام شارژ موبایل خود نخواهید بود! هر جایی که شارژ موبایل شما تمام شد فقط کافیست پاور بانک را به دستگاه خود متصل کنید تا مانند برق عمل کرده و موبایلتان را شارژ نماید. این دستگاه دارای ظرفیت 2600 میلی آمپر بوده است. پاور بانک دارای بدنه فلزی فوق العاده مقاوم و با کیفیت بوده و با 6 ماه گارانتی تعویض در چهار رنگ مشکی، نقره ای، آبی و صورتی عرضه شده است. از پاور بانک میتوانید برای شارژ انواع موبایل ها، تبلت ها، دستگاه های پخش موسیقی، دوربین های دیجیتال، کنسول های بازی و ... استفاده نمایید.

برای دیدن توضیحات کامل تر و خرید پستی اینجا کلیک کنید .

تبلیغات اپل آیفون 6

پردازنده قدرتمند 4 هسته ای 1.3 گیگاهرتز - دوربین 8 مگاپیکسلی - ساپورت 3G و سیمکارت رایتل - اجرای تمام فرمت های ویدئویی و ویدئو های HD - اجرای تمام بازی های سنگین و دیتادار - همراه نقد و بررسی ویدئویی از Apple iPhone 6 Android-3G - حافظه داخلی 16 گیگابایت - صفحه نمایش 4.7 اینچ با تاچ حرارتی قدرتمند

برای سفارش پیامکی یا پرسش در مورد کالا کافیست نام خود را به شماره 50002030123400 پیامک کنید تا با شما تماس بگیریم و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به فروشگاه سایت مراجعه فرمایید.قیمت فقط : 435 هزار تومان ( تست کالا و پرداخت هزینه درب منزل میباشد(

تبلیغات پشتی طبی باراد

جلوگیری از کمردرد و خستگی ناشی از نشستن های طولانی روی صندلی با پشتی طبی باراد

پشتی طبی باراد به عنوان یک حمایت کننده برای ستون فقرات کمری عمل می نماید و برای قرار گرفتن بر روی تمامی صندلی ها طراحی شده است . ساختار تیغه ای  این محصول در راستای عمود قابل انعطاف بوده و میتواند بر مبنای فشاری که فرد بر آن وارد می کند به سمت عقب فرورفته و تیغه های آن به هم نزدیک شوند به طوری که با پرشدن انحنای طبیعی ستون فقرات از lumbar (ستون فقرات کمری ) حمایت مینماید . این ساختارمتشکل از یک ترکیب پلیمری است که نهایتا  بعد از ساعت ها آزمایشات آزمون و خطا خاصیت ارتجاعی لازم را یافته است .

تنها 67 هزار تومان با گارانتی تست 72 ساعته

منبع: new4android.ir

دانلود بازی دونالد داک Donald Duck Goin Quackers

Donald Duck Goin Quackers که توسط دو شرکت Ubisoft Montreal و Ubisoft Milan طراحی شده، در سال ۲۰۰۰ به وسیله Ubisoft و Disney Interactive منتشر شده است.  بازی بر اساس کارتون های والت دیزنی و مخصوصا شخصیت دونالد داک ساخته شده است و در آن، اوردک کارتون والت دیزنی به عنوان یک قهرمان ظاهر می شود که قصد دارد دوست ربوده شده اش را نجات دهد. سبک بازی سوم شخص بوده و محیط آن کاملا کارتونی و فانتزی است. نام اوردک بازی Donald Duck Goin Quackers، دونالد بوده و تنها کاری که می تواند انجام دهد، دویدن و پریدن است! در واقع کل بازی به همین روال بوده و این اوردک باید با یافتن راه خود و فرار از دست دشمنان به انتهای مسیر برسد. داستان بازی از جاده های خاکی و مزرعه ها گرفته تا خیابان های شهر و ساختمان های مرموز اتفاق می افتد.

بازی Donald Duck Goin Quackers دارای ۲۴ مرحله مختلف بوده که در هر مرحله این اوردک با موانع جدید و خطرناک تری روبرو می شود. در برخی از مراحل باید بگذارید تا دشمنانتان نزدیک شوند و سپس با تمام توان از روی آن ها بپرید و فرار کنید. در برخی از مراحل نیز مدت زمان مشخصی برای کاربر تعیین می شود و اگر نتوان در این مدت زمان، ماموریت ها را انجام داد، فرصت ادامه بازی از شما گرفته خواهد شد. Donald Duck Goin Quackers دارای محیطی مابین ۳D و ۲D بوده و کل اتفاقات و ماموریت ها در ۴ نوع از محیط تقسیم شده اند و با نگاه اول می توان متوجه شباهت بسیار زیاد آن با بازی به یاد ماندنی کراش یا Crash Bandicoot کنسول بازی PS1 شد. زمانی که هر سطح را به اتمام می رسانید، بر اساس میزان امتیاز کسب کرده در مرحله گذشته، از جوایز مشخص شده ای بهره مند می شوید تا بتوان مراحل بعدی بازی را آسان تر و سریع تر به پایان برسانید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید.

جستجوهای ورودی:

دانلود بازی دخترانه باربی فقط برای کامپیوتر (۳۲)+ بازی های هیزل کوچولو (۳۰)+ بازی هیزل کوچولو (۱۲)+ دانلد داک (۳)+ اوردک در کارتون (۱)+ بازی daffy duck برای اندروید (۱)+ بازی دانل داگ (۱)+ دانلود بازی دنلولد داک (۱)+ دانلود بازی برای آپل دانل داک (۱)+ دانلود بازی دانل داک برای اندروید (۱)+

منبع: freegames.ir